dimarts, 20 de desembre de 2011

Amelie omple la sala d'actes del museu del rock

El dia 3 de desembre, molts adolescents es van acostar al centre comercial de les Arenes per veure el grup musical  Amelie, que es troba en plena gira de promoció del seu primer CD, Somiant Desperts, per tota Catalunya.
El jove grup de pop català va començar l'actuació a l'hora , amb la sala plena de nois i noies corejant el nom del grup i fent fotografies: "Es un grup que m'inspira" se sent dir entre la gent. Durant l'hora i mitja que va durar el concert, el grup d'Alcarràs,Lleida, va interpretar cançons com Somiant Desperts,L'estiu i Laura . El públic assistent va demostrar que es sabia cada un dels temes de memòria. A la meitat del concert, van projectar un vídeo on els integrants del grup ( Àlex, Marcel,Albert, Edgar i Carles) explicaven què era per ells formar part d'Amelie. "Em fa molta il·lusió participar en aquest projecte i em fa molt feliç veure com respon la gent" afirma Carles.
Després de l'actuació, tots els membres del grup es van quedar a signar els CDs i a fer-se fotos amb els assistents que ho desitjessin.


Nota de l'autora del text: He redactat l'article de manera objectiva, com manen els criteris; si ho hagués fet de manera subjectiva hagués sigut punyent, vaig concertar amb antel·lació una entrevista amb ells, per poder escriure aquest article de manera més completa i fidedigne. En un principi em van dir que em podrien respondre, però que m'hauria d'esperar a que acabessin de atendre les fans. Vaig aplaudir el gest i em vaig esperar una hora i mitja. Vaig anar a parlar amb un d'ells, ometré el nom, i em va citar per a la dita entrevista a l'entrada del museu mentre ells acabaven de recollir el material. Anant allà em vaig trobar l'entrada tancada  i esperant-me mitja hora més per si es dignaven a aparéixer, vaig preguntar-li a una treballadora on era el grup i ella em va informar que feia estona havien agafat el montacàrregues i se'n havien anat en cotxe. 


A data de 20 de desembre, encara no he rebut ninguna disculpa per part de ningún dels membres del grup, per un comportament que personalment trobo bastant de "DIVO" per ser un grup que només comença. Així doncs, em sento molt disgustada per el tracte rebut. 

2 comentaris: