diumenge, 25 de novembre de 2012

Amanecer-parte 2, la decadència dels vampirs

AVÍS, AQUEST ARTICLE CONTÉ SPOILERS.

Ahir vaig decidir, no perquè volia, sino com a ritual, anar a veure l'última pel·lícula de la Saga Crepúsculo amb una amiga. Quan va començar la saga, fa quatre anys, estava fascinada per aquest món i com dicta bé l'edat del pavo, embadalirme amb els personatges masculins. Ja m'havia llegit els llibres i realment m'agradava.

 La passió aquesta va anar diluintse a mida que anaven sortint més pel·lícules, totes més enganxifoses que l'anterior. El culminar de tot aquest sucre, va ser la pel·lícula Eclipse.

Havent llegit l'últim llibre, sabia que el final de la saga és.... propiament dit, una estafa.

La pel·lícula se'm va fer curta, durava menys de dues hores, però tenia ganes de veure com ho feien acabar tot plegat i veure-li la cara a la Renesmee.

A la meva sorpresa, no em vaig entendrir veient la Renesmee com un bebè, sinó que vaig sentir grima. Van agafar un cos de bebè i li va construir una cara amb el photoshop i ordinador . Feia molta grima veure allò tant poc natural.

No hi ha un sol toc d'humor, que tant promet el llibre, entre el Jacob i la Rosalie.

Després ve l'escena final a la neu, només us la puc calificar de violència gratuïta. Sí, sense saber ben bé a què ve tot allò, et sotmergeixen en una escena de violència, on els caps surten com taps de suro. Si has llegit els llibres, et donen ganes de marxar del cinema corrents.

( si heu seguit llegint fins aquí,no us esguerraré més pel·lícula).


Simplement, us recomano que no hi aneu. Baixeu-vos la si realment la voleu veure, us estalviareu 9 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari